Wednesday, October 19, 2011

HSUE CRAFT 3rd GIVEAWAY

It's  Back..............HSUE CRAFT GIVEAWAY

Ini adalah giveaway yang ke3 dari Hsue Craft....seperti biasa, ada syarat2 untuk sertai GA ni.....amat mudah....ikut syarat2 dibawah ni secara automatik akan mendapat discount voucher dan mempunyai peluang menjadi salah seorang yang akan menangi cabutan bertuah GA ini....

SYARAT2 UTK SERTAI GIVEAWAY INI ADALAH :-


1. Become follower blog ini...( Kalau yg mmg dah jd follower Hsue Craft TQ so much )

2. Post tentang " 3rd Giveaway" ni dlm blog korang dan amat digalakkan utk memasukkan banner dibawah ke dlm post yg dibuat.

3. Masukkan link  http://hsue82.blogspot.com di dalam blog list korang @ Post pun leh jugak 

4. Tag sekurang2nya 3 orang.

5. Last sekali...anda perlulah menulis mengenai Bazaar yang sue akan sertai pada 03 Dec 2011 di Subang Parade Booth 15 ( tak kisahlah anda nak tulis macam mana pun, tapi mesti ada menyatakan tentang Hsue Craft di bazaar tersebut) .   Tinggalkan nama, email dan sertakan link entry yg anda telah hasilkan kat post ini diruangan Comment .

Tarikh Tutup : 30 November 2011
Tarikh Tutup : 20 November 2011
 Text generator online



 Hadiah-Hadiah yang bakal dimenangi adalah.....

 1. Discount Voucher dari Hsue Craft untuk Subang Parade - I LOVE BAZAAR akan diberikan kepada semua yang menyertai GA ini. ( so make sure jangan lupa sertakan email anda sekali kepada sue yer coz sue akan emailkan voucher ini )


2. Hadiah untuk cabutan bertuah untuk 2 org. ( akan diumumkan selewat2nya  pada 30 Nov 2011 dan hadiahnya cabutan bertuah sue akan cuba uploadkan dalam masa terdekat ini )

So jangan lepaskan peluang untuk join Hsue Craft  3rd Giveaway ini ok....jumpa sue di Subang Parade Dec ni yer.....mark your calender.....Ucapan ribuan terima kasih dari Hsue Craft kerana sudi menyertai GA sue kali ini....TQ..... :)

16 comments:

  1. join

    http://jaajahatga.blogspot.com/2011/10/hsue-craft-3rd-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. ops, sori..tertinggal plak yg last 2..hehe..

    ijaa84@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. salam.Join

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/10/-hsue-craft-3rd-giveaway.html

    Email:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  4. SORY..lINK KAT ATAS TU SALAH :D

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/10/hsue-craft-3rd-giveaway.html

    EMAIL:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  5. Ibu Alisha dah join..

    noorzarina

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/10/hsue-craft-3rd-giveaway.html

    zarina_naniey@yahoo.com.my

    TQVM

    ReplyDelete
  6. join..

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/10/hsue-craft-3rd-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. jum join ga ni ramai2 yea...

    http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  8. sy join yer

    Puan kutu

    http://kutukontest.blogspot.com/2011/10/hsue-craft-3rd-giveway.html

    email : puankutu@yahoo.com

    TQ

    ReplyDelete
  9. joined!

    http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/10/hsue-craft-3rd-giveaway.html

    e-mel: busymonkey07@gmail.com

    ReplyDelete
  10. joined.. ^_^

    http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/10/hsue-craft-3rd-giveaway.html

    greennnpanda@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Salam.

    Syai Razali
    syairazali@yahoo.com
    http://syailakan.blogspot.com/2011/10/3rd-giveaway.html

    Thanks

    ReplyDelete
  12. sha join ya...

    http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/10/hsue-craft-3rd-giveaway.html

    email: umsha83@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Salam..
    Ummi Anum join ya.

    http://mahalucky79.blogspot.com/2011/10/hsue-craft-3rd-giveaway.html

    email : comellady@gmail.com
    thanks!

    ReplyDelete
  14. Akak punyer Email

    che_rosliza78@yahoo.com

    Thanks!!

    ReplyDelete
  15. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/10/hsue-craft-3rd-giveaway.html

    email : fadzillah_18@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. kak hema dah join GA

    http://bloguntukikutperaduan.blogspot.com/2011/10/hsue-craft-3rd-giveway.html

    email: tangkupmanis@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget