Wednesday, December 29, 2010

Salam Dari Ku

Assalammualaikum....
Hai....hari ni just update gambar hantaran yang dah lama nak di upload dlm blog ni, tp baru hari ni dapat buat. Hantaran ni adalah tempahan dari rayme buat isteri nye...skrg dah selamat di ijab kabulkan sebagai suami isteri...tahniah..... 
Bookmark sedang dalam proses buat yg baru coz byk dah sold out, so kena create yang baru untuk tahun baru ni...hehehee...just wait ok...insyallah minggu depan saya upload lagi gambar2 terbaru.
Dikesempatan ini nak mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU BUAT SEMUA....Semoga anda semua berjaya di dalam ape yang ada lakukan...Semoga azam tahun baru anda tercapai.
ALL THE BEST FOR 2011

GUBAHAN HANTARAN

Gubahan Hantaran Buat Pengantin Rayme & Isteri








Thursday, December 23, 2010

MY BOOKMARK

Hai...
Ok, hari ni saya upload gambar bookmark lagi...tp bukan yg baru. 
Just nak tunjuk gambar bookmark tue bila letak kat dalam buku....




 
 

 



Monday, December 20, 2010

HAI......................

Assalammulaikum....
Hai semua....akhirnya dah siap pun upload gambar2 bookmark ni....
Saje nak share my new hobby ngan semua, best tau buat paper quilling ni, saya pun baru nak belajar, byk lagi nak kene belajar dari segi design2 baru. Insyallah kalau ada2 idea n design baru saya upload gambar2 nye nanti. Kalau ada sesape nak order leh msg kat email add saya.....
Thanks to my hubby coz support my new hobby, kecian dia bila saya start je wat quilling saya tak dapat teman dia tgk tv mcm selalu...heheheee.....Love U Syg.....
Oklah lah, enjoy viewing my blog....Thank You


 -*- Me & My Hubby -*-



Just a simple present from me for my hubby....



Normal Size Bookmark



- SOLD TO ANNI - 2 pcs -


- Available -


- SOLD TO ANNI -


- Available -




Yang ini pulak bookmark yg besar sikit....ni lah bookmark yg mula2 saya buat sblm buat yg lain2 tue.... masa buat ni pening kepala dibuatnye smp ada yg tak jadi coz baru nak belajar buat....design2 nye byk tgk kat website, pas tue pandai2 lah mcm mana nak wat sendiri....mcm2 design ada tp lum pandai nak buat yg lg cantik....akhirnya inilah hasil nya....

New Style Bookmark

- SOLD -


- SOLD -

- SOLD -


Ok...yang ni bookmark yg panjang, sesuai sgt wat bookmark coz bila letak kat dlm buku yg bunga2 tue leh letak bahagian luar, so nampak lg cantik...nanti saya tunjukkan gambarnye kalau letak kat dlm buku....yg ni saya design suka suki je...tak sangka bila dah siap nampak cantik jugak....walaupun simple tp menarik...kalau suka bolehlah order utk kwn2 or utk diri sendiri... ;)

Small Bookmark

- ALL SOLD OUT- ANNI -

Ni bookmark saiz yang kecil....walaupun kecil je, tp proses nak buat tue lama gak nak gulung2 kertas tue...tp bila siap, puas hati tgk hasil nye....cantik tak? hehehehee.....

Thursday, December 16, 2010

Something New From Me.......coming soon

Salam semua....
Dalam masa 2 bulan ni saya telah belajar membuat bookmark.....selepas surf internet cari something yang mudah  & seronok utk dibuat...akhirnye saya dah terpikat kat paper quilling....
gulung-mengulung kertas...hehehhee
Paper quilling ni bg saya baru lah, tp bagi org lain maybe dah lama buat....still dlm proses belajar n nak try buat design sendiri ni....balik umah je pas keje, masak dulu, tgk tv jap pas tue mengadap gulung2 kertas.....banyak jugak dah saya buat tp just simpan je....tp kalau ada yg berminat leh lah order kat saya.... ;)
Insyallah minggu depan saya upload gambar2 bookmark tue... 
Enjoy your weekend...

Wednesday, October 27, 2010

HANDMADE HAIR CLIPS

BOW HAIR CLIPS


 - SOLD -
 - SOLD - 1 set -

 - SOLD -

 - SOLD -










 - SOLD -
 - SOLD -

Wednesday, October 13, 2010

HANDMADE HAIR CLIPS

RIBBON HAIR CLIPS


 Available - 1 PAIR
 Available - 1 PAIR
 Available - 1 PAIR
 Available - 1 PAIR
 Available - 1 PAIR
 Available - 1 PAIR

HANDMADE HAIR CLIPS

CUTE BABY HEADBAND SET

 AVAILABLE - EACH 1 SET

G-01 - 1 SET 
G-02 - 1 SET

G-03 - 1 SET - SOLD-
G-04 - 1 SET


G-05 - 1 SET 


G-06 - 1 SET 


G-07 - 1 SET 


G-08 - 1 SET

Tuesday, October 12, 2010

HANDMADE HAIR CLIPS

SMALL HAIR CLIPS


E-01 - Available - 1pcs
E-02 - Available - 1pcs
E-03 - Available - 2pcs  1pcs


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget