Thursday, December 16, 2010

Something New From Me.......coming soon

Salam semua....
Dalam masa 2 bulan ni saya telah belajar membuat bookmark.....selepas surf internet cari something yang mudah  & seronok utk dibuat...akhirnye saya dah terpikat kat paper quilling....
gulung-mengulung kertas...hehehhee
Paper quilling ni bg saya baru lah, tp bagi org lain maybe dah lama buat....still dlm proses belajar n nak try buat design sendiri ni....balik umah je pas keje, masak dulu, tgk tv jap pas tue mengadap gulung2 kertas.....banyak jugak dah saya buat tp just simpan je....tp kalau ada yg berminat leh lah order kat saya.... ;)
Insyallah minggu depan saya upload gambar2 bookmark tue... 
Enjoy your weekend...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget