Friday, March 8, 2013

WEDDING GUESTBOOK 2013



WEDDING GUESTBOOK


Ini adalah hasil terbaru wedding guestbook bagi tahun 2013....untuk membuat tempahan bolehlah email kan ke lamborian_cute82@yahoo.com atau hsue82@gmail.com....Hsue Craft sentiasa cuba memberikan yang terbaik untuk setiap tempahan yang dibuat....Sila klik link dibawah untuk melihat lebih banyak lagi contoh-contoh wedding guestbook yang pernah dibuat untuk tahun 2012....

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.167535196633601.40469.167509966636124&type=3

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.461382830582168.104547.167509966636124&type=3


PAGE FACEBOOK - HSUE CRAFT

ENJOY VIEWING MY BLOG AND FB PAGE  :)

Saturday, December 1, 2012

SPECIAL CHRISTMAS GIVEAWAY

Dah lama tak ada buat GA...Jadi kali ini Hsue Craft akan menganjurkan Special Christmas Giveaway kali ini.
Tapi kali ini hanya dianjurkan di FACEBOOK sahaja....
Kalau nak join just click di link di bawah :


Jom join...jangan lepaskan peluang anda untuk menyertai GA kali ini.
Good luck dan Terima Kasih... :)


Saturday, October 27, 2012

Paper Craft My Challenge


As'salam....hari ni Hsue Craft nak join challenge dari blog yang baru diperkenalkan oleh crafter2 yang sangat berbakat dari Paper Craft MY Challenge Team .....
Untuk cabaran yang pertama ( Oct Challenge ), tema yang mereka anjurkan kali ini ialah…
“Anything Goes”



Setiap bulan mereka akan memilih tema yang berbeza, so disebabkan Hsue Craft memang membuat craft yang dihasilkan dari kertas, rasanya nak juga mencuba nasib bagi cabaran kali ini....Ini adalah hasil tangan Hsue Craft untuk di nilai oleh mereka.... Hope they like it...
Untuk sama2 menyertai cabaran ini bolehlah jenguk2 blog penganjur di ......


Special Greeting Card with Frame

 


Hsue Craft teknik Quilling untuk cabaran kali ini...Hsue Craft gunakan kertas, foam Sheet 
( untuk membuat frame ),applique rama-rama, butang, ribbon dan kain cross stitch bagi menghasilkan kad istimewa yang di "request" oleh kawan baik Sue buat Bonda nya tercinta....

Wish Me Luck..... :)
TQ to Paper Craft MY Challenge Team

Tuesday, October 9, 2012

PROMOTION - Wedding Guestbook

Promotion untuk Oktober dan November

Hsue Craft sedang mengadakan promosi akhir tahun untuk Wedding Guestbook dari hari ini sehingga 30/11/2012.....Setiap tempahan akan mendapat sebantang pen yang sangat comel. Harga bagi Guestbook hanya dari RM50 - RM80 sahaja. Harga adalah bergantung kepada design dan jumlah muka surat yang di request....design dan theme color boleh dipilih oleh customer sendiri.

Setiap tempahan perlulah dibuat sebulan atau seawal yang mungkin sebelum majlis berlangsung.

Jika berminat sila hubungi Hsue Craft di Page FB, Email -  hsue82@gmail.com atau sms ke 012-2773546


Hsue Craft hanya menerima 10 tempahan untuk promosi kali ini.

1. Noris
2. Ayyat
3. Nur Ain
4. Syarifah
5.
6.
7.
8
9.
10.

Friday, September 21, 2012

Guestbook

Ini adalah antara product tempahan yang Hsue Craft siapkan...Guestbook...








Thursday, September 6, 2012

Shooting APA KATA WANITA - TV1

Alhamdullilah, Hsue Craft mendapat peluang untuk muncul dikaca TV Ahad ini....Ini adalah antara yang sempat Hsue Craft snap semasa shooting berlangsung...walaupun suami tak dapat nak join tengok shotting ni, sokongannya tak pernah berbelah bahagi terhadapt apa juga sue usahakan....





  

 


 








TERIMA KASIH KEPADA 
APA KATA WANITA ( AKW ) TV1

Monday, July 30, 2012

More Baby Photo Album

New order from Hsue Craft customer....Thank you for your order... :)













Thursday, July 12, 2012

DAH SIAP.......Baby Photo Album

Ok, akhirnya dah dapat siapkan album ni....actually minggu lepas lagi dah siap...tapi baru berkesempatan upload gambarnya di dlm blog ni......dan telah selamat di pos kepada customer Hsue Craft...Hope she like it...








Wednesday, July 4, 2012

On Progress - Baby Photo ALbum....

As'salam.......Almost 2 month Sue tak update blog....huhuhuuu
Today my post adalah project terbaru yang di dalam 
proses untuk di siapkan....
Front cover masih belum siap, akan di touch up dengan quilling & bahagian dalam telah siap....

Sila bagi pendapat anda yer....
Mana yang perlu sue akan improve kan lagi....TQ All...









Tuesday, May 29, 2012

I LOVE BAZAAR 26 MAY 2012

ALHAMDULILLAH.....ni booth kali ke 3 yang Sue dapat buat untuk tahun ni.....Insyallah Hari sabtu ni 2 Jun 2012 ni sue akan berada di Subang Parade...lepas ni tak tahu lah ada peluang untuk bukak booth lagi tak....
Oklah ini gambar2 yang Sue sempat ambil semasa bazaar hari tue.....

 Kali ni Sue ada assistant, adik ipar Sue....hihihiiii...Thanks Ina....

 Sue n Ina, tgh sibuk mengemas.....

 My 1st Customer.....

 Antara barang-barang craft yang di jual semasa booth tersebut ....

  Antara barang-barang craft yang di jual semasa booth tersebut ....

  Antara barang-barang craft yang di jual semasa booth tersebut ....

  Antara barang-barang craft yang di jual semasa booth tersebut ....

  Antara barang-barang craft yang di jual semasa booth tersebut ....

 My hubby n SIL

 My customers...diorg baru jer form 2 tau....

 My most sporting customer....

  My Customers ....

  My customers....
 
 My Customer.....keje kat Parkson, tapi sempat singgah kat booth Hsue Craft

 Hsue Craft FB follower, datang kat subang parade coz nak menjenguk Bazaar Hsue Craft.....Thanks


Actually banyak gambar customer yang Sue lupe ambil gambarnya...ada jugak yg malu2 nak tangkap gambar tue....kepada yang datang ke booth Hsue Craft hari tue, TERIMA KASIH dengan sokongan anda....Nanti datanglah ke booth sue lagi...kalau dapat booking lah...hihihiiiii Love u all....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget