Monday, December 20, 2010

HAI......................

Assalammulaikum....
Hai semua....akhirnya dah siap pun upload gambar2 bookmark ni....
Saje nak share my new hobby ngan semua, best tau buat paper quilling ni, saya pun baru nak belajar, byk lagi nak kene belajar dari segi design2 baru. Insyallah kalau ada2 idea n design baru saya upload gambar2 nye nanti. Kalau ada sesape nak order leh msg kat email add saya.....
Thanks to my hubby coz support my new hobby, kecian dia bila saya start je wat quilling saya tak dapat teman dia tgk tv mcm selalu...heheheee.....Love U Syg.....
Oklah lah, enjoy viewing my blog....Thank You


 -*- Me & My Hubby -*-



Just a simple present from me for my hubby....



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget