Friday, October 14, 2011

Bookmarks

More bookmarks stock for my bazaar....baru buat sikit je ni, byk lagi kene buat coz tak ada simpan stock pun....so tgh busy je lah ngan menyiapkan stock2 utk bazaar awal bln 12 ni nanti...kepada peminat2 craft yang menyokong Hsue Craft jemput lah datang nanti yer...walau pun masih awal baru bulan 10 tapi saje je nak ingatkan anda semua...mark ur calendar ok....Thanks 4 ur support....









Ni je lah yg baru siap...ada lagi coming soon...sementara busy dengan menyiapkan stocks untuk bazaar tue, sue still ambik sikit2 tempahan custom made....so enjoy viewing my blog.... :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget