Saturday, October 22, 2011

Card - Congratulation (Wedding)

Ini adalah antara tempahan kad tahniah yang sue dah siapkan.....maklumlah, bulan depan dah start musim orang kahwin kan so busy dok menyiapkan kad2 tahniah untuk bakal2 pengantin yang nak naik pelamin cuti2 sekolah ni....Tahniah kepada semua yang bakal mendirikan rumah tangga....Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat hendaknya....

 Tempahan kad yg pertama adalah tempahan daripada Saadiah....thanks for your order....Special kad untuk kawannya yang melangsungkan perkahwinan nya hari ini....




Kad ke2 ni pula adalah tempahan daripada Sumaiyah....thanks for your order....purple theme jugak...





2 comments:

  1. Assalamualaikum kak, saya memang suka produk akak..
    apa kata akak wat fridge magnet... wahhhh lagi saya suka

    ReplyDelete
  2. W'salam....TQ ytekecik,mmmg dlm perancangan, just lum ada masa nak buat...rasa2 ada byk permintaan ker?:) Tp klau nak order leh je akak buatkan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget