Sunday, January 30, 2011

New Order

Assalammulaikum....
Hai...minggu ni sblm cuti CNY saya upload gambar order dari Pn Hanin untuk kawan baiknya Cik Hasanah....Atas permintaan, warna pink jadi tema untuk stand ni....Saya harap Pn Hanin suka lah dengan hasilnya ni yer....Kepada anda yang lain jika berminat bolehlah order kat saya...hehehee...sempat promote lg tue....
OK... Enjoy Viewing My Blog
 






 Khas untuk Cik Hasanah....

pemberian dari Pn Hanin ( Mrs Sunshine )

 

Tuesday, January 25, 2011

Normal Size Bookmark - New

Hai....My New Bookmarks for this week....gabungan warna coklat, beige and putih...kepada sesape yang nak order custom made utk anda pun boleh....
Ok, so enjoy viewing my blog & jgn lupe join Giveaway saya.... 

Code : C102
Available - ( 1 / 2 ) RM 4.00/pcs





Thursday, January 20, 2011

HSUE CRAFT 2011 GIVEAWAY

Assalammualaikum....
Hai....as i promised hari ni Hsue Craft nak mulakan giveaway yang pertama dari Hsue Craft.

Syarat-syarat :

1. Become follower blog ini...kalau tak nak pun tak pe..terpulanglah kepada anda...
2. Post tentang "Giveaway" ni dlm blog anda dan link kan post ni " Hsue Craft 2011 Giveaway "
3. Masukkan link  http://hsue82.blogspot.com di dalam blog list korang
@ Post pun leh jugak
4. Last sekali...tinggalkan email,nama serta link entry yg anda telah hasilkan kat column " Ape Cerita " kat sblh kanan blog saya ni ataupun email kan terus kepada saya di lamborian_cute82@yahoo.com 

Note : Penyertaan anda semua adalah amat dihargai......pada 21 Februari 2011 nanti saya akan buat cabutan dan umumkan pemenagnya...

1st Giveaway Prize





 --------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Ok, inilah Giveaway yang bakal anda terima...saya buat khas utk anda.....so jangan lepaskan peluang ini.....jom join giveaway Hsue Craft ....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2nd Giveaway Prize


 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 3rd Giveaway Prize



Tuesday, January 18, 2011

Quilling Stand

Code : B103
Available - RM 10.00





Yeay...this my 3rd stand that i made......the theme is butterfly, actually i was my 1st time create butterfly, coz sblm ni just buat flower je....cantik jugak butterfly tue, tapi saya buat yang simple je...
Next friday i will start the giveaway until 21st of Feb 2011, so sesape yang nak join please become my follower 1st coz priority is for my follower.....kalau tak susah lah nak menang & dapat giveaway tue nanti....see u on friday..... 
Enjoy viewing my blog....

Quilling Stand

Code : B102
Available - RM 7.00




 This the 2nd stand that i make.....simple but nice.....hehehee yer ker? ;p

Monday, January 17, 2011

Quilling Stand

Code : B101
Available - RM10.00






Do you like it....i'm very happy created this stand....so nice and suitable to give someone special as a birthday or anniversary gift.

Sunday, January 16, 2011

Small Bookmark

New Small Bookmark- Jan'11
Yeay....ni bookmark baru dari Hsue Craft......ni semua design2 baru dari saya. Seronok nye dapat siapkan bookmark....enjoy creating quilling ni....kalau takde buat ape je kat rumah ni lah keje saya.
So....enjoy viewing my blog...


- SOLD -










Friday, January 14, 2011

Salam Dari Ku

Assalammualaikum....
Hai....ntah kenapa tiba-tiba saya terfikir nak buat giveaway....agak-agak ramai ke yang nak join?
Insyallah kalau jadi, saya akan start buat minggu dpn selama sebulan..... dari 21 Jan dan pada 21 Feb saya akan pilih pemenang nye....sokongan anda semua amat bermakna buat Hsue Craft.....
Saya bercadang nak buat giveaway ni pun coz rasa cam nak bagi something semperna hari jadi saya 20 Feb ni. So, kepada sesiapa yang berminat nak join nanti silakan yer...Giveaway tue saya akan buat khas utk anda, gambarnye akan saya upload minggu depan....jika mendapat sambutan insyallah saya akan buat selalu giveaway ni....So jumpa lagi minggu depan yer...babaiii...............

Thursday, January 13, 2011

Salam Dari Ku

Assalammualaikum........
Sekarang saya busy dengan keje dan buat project baru untuk di uploadkan dalam blog saya ni. tapi bookmark still saya buat atas permintaan dan saje2 buat pun ada jugak. Project baru tue actually dah tangkap gambar nye dah, just tak dapat nak upload kat blog hari ni.....Project kali ni saya try buat lain sikit coz nak tengok and test market....saya buat pun just ada 3 pcs je...limited edition...hehehhe....
Oklah, tak tau nak tulis ape lagi ni, nak sambung keje balik.....insyallah minggu depan jumpa lagi...kalau ada idea or cadangan leh lah bagi komen kat blog saya ni.....kalau nak order ape2 lagilah saya galakkan, terima kasih diatas sokongan anda....
Enjoy Viewing My Blog.....

Monday, January 3, 2011

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget