Friday, January 14, 2011

Salam Dari Ku

Assalammualaikum....
Hai....ntah kenapa tiba-tiba saya terfikir nak buat giveaway....agak-agak ramai ke yang nak join?
Insyallah kalau jadi, saya akan start buat minggu dpn selama sebulan..... dari 21 Jan dan pada 21 Feb saya akan pilih pemenang nye....sokongan anda semua amat bermakna buat Hsue Craft.....
Saya bercadang nak buat giveaway ni pun coz rasa cam nak bagi something semperna hari jadi saya 20 Feb ni. So, kepada sesiapa yang berminat nak join nanti silakan yer...Giveaway tue saya akan buat khas utk anda, gambarnye akan saya upload minggu depan....jika mendapat sambutan insyallah saya akan buat selalu giveaway ni....So jumpa lagi minggu depan yer...babaiii...............

2 comments:

  1. salam....bagusla buat GA sis...suka tgk hasil sis buat, leh dijadikan sbgai hadiah GA kan???...nak jgk..he2..xsabar nak join...

    ReplyDelete
  2. Tq sis...actually sue br sgt buat quilling n blig ni....tak tau mcm mana respon org lain...coz tak tau ada ke yg tgk blog sue ni....sokongan sis sgt sue hargai....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget