Tuesday, February 7, 2012

I Love Bazaar



As'salam......setelah sekian lama tak upload and update blog, hari ini Sue merajinkan diri untuk update aktiviti terbaru Hsue Craft.....Pada 28 & 29 Jan yang lepas Hsue Craft berada di Subang Parade.....sempat lah capture beberapa gambar untuk di kongsi bersama......

 1st day kat bazaar....tgh set up barang2 yang hendak dijual.....

Antara frame yang dijual....


Hanya 4pcs Card Valentine Days yang sempat dibuat untuk bazaar kali ni...


Door Signage dan Stick Bookmarks..
 
 Big n Small Board Bookmarks...

 New item, Fridge Magnet......sempat buat 8 pcs jer n keychain...
 
 Notebooks....

  
My customers....she buy a card...
 My 1st customers....she buy two doorsignage, bookmarks n Deco Frame yang tak sempat diambil gambarnya) huhuhuuu.......

 My customers....tgh buat cabutan bertuah....for all my customer yang purchase more than RM10.....

 My customers....she buy a card...

 My customers....Kak Masya yang datang Jauh dari Manjung untuk berjumpa n shopping di Hsue Craft bazaar.....

 My customers....

 My customers....They buy a card and a frame for their parent anniversary.....so sweet...

 2nd day...coz card byk yang dah habis, sempat buat beberapa card untuk hari kedua....
 My customers....she buy a Notebooks n Door Signage...

 My customers and also my best friend ngan Hubby nya...thanks for coming...

 My Lovely hubby, yang bersusah payah membantu sepanjang Booth dibuka...
Tgh serius buat keje tue.... :)

 My Hubby EN Hafiz Jamaludin......

Sue 'n' Hafiz

Insyallah kalau ada rezeki lagi, Sue akan buka booth lagi di Subang Parade....Thank you buat semua yang sudi datang dan membeli brg2 Hsue Craft....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget