Tuesday, February 22, 2011

New Style Bookmark

As'salam.....Hai semua....

Semalam saya sempat siapkam 5pcs bookmark baru. Inilah hasil2 nye....
Code : NSB-001 
- SOLD -
             1           2            3          4             5




             

Yang ni pulak dah lama buat just baru je nak upload gambarnya....
Code : NSB-002 
- SOLD -
             1           2            3          4             5




Kalau nak tgk bookmark jenis ini tp design yg lain boleh klik dibawah :

Sunday, February 20, 2011

Valentine's Card

Hai...
This is order from my office mate, C.K Wong....Dia nak bagi kat isteri tersyg 14hb Feb hari tue....
Actually this is the 1st card yg sue buat dr quilling tenik ni....ok ker? 
Please comment...
tak sure nak buat card lagi ke tak coz takut tak cantik...
Tp kalau ada yg nak order insyallah sue akan buat yg terbaik utk anda.











HSUE CRAFT 2011 GIVEAWAY

Assalammulaikum....
Yeay....hari ni saya nak umumkan pemenang Hsue Craft 2011 Giveaway...Pagi td sue buat cabutan.
Tahniah kepada pemenang dan ribuan terima kasih bagi yang lain yang telah turut serta dlm GA hsue craft kali ni (seramai 128 yg join)...inysallah akan ada lg GA, nanti boleh join lagi....

Ok...berikut adalah pemenang-pemenag yang bertuah....

Tempat Pertama
http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/01/hsue-craft-2011-giveaway.html

 Tempat Kedua
http://bidadaricenta.blogspot.com/2011/02/hsue-craft-2011-giveaway.html


Tempat Ketiga
http://jura-rahim.blogspot.com/2011/01/hsue-craft-2011-giveaway.html


TAHNIAH !!!!!!!
So berakhirlah GA Hsue Craft yang pertama....insyallah akan ada lagi GA dr Hsue Craft...
Terima Kasih Semua.....Enjoy Viewing My blog...

Friday, February 18, 2011

GIFT BOX

My new order for Gift Box

Ni order untuk my company annual dinner bulan lepas.....











Tuesday, February 15, 2011

HSUE CRAFT 2011 GIVEAWAY

Assalammualaikum...
Tinggal beberapa hari je saya nak buat cabutan untuk my 1st Giveaway.....
Saya pulak yang tak sabar nak buat cabutan...hehehee...so TUNGGUUUUU....
Ape pun thanks kpd semua yang dah menyertai GA saya sehingga ke hari ini....
Best of luck to all..

Wednesday, February 9, 2011

Normal Size Bookmark - New

Assalammulaikum....hai semua...
This is my new bookmarks for this week....this week try nak buat valentine's card pulak, request dr kwn kat tempat keje....so saya akan upload gambar kad tue minggu depan...1st time buat kad hasil dr quilling, hope hasilnya akan memuaskan hati coz next time leh buat lagi....
tp saya just buat atas permintaan je kot....
Ape pun thanks kepada semua yg join GA saya, tak sangka dapat sambutan ramai, so jgn lupe tunggu cabutan pemenang bertuahnya 21hb ini.....
Enjoy Viewing n Shopping at My Blog....

RM 4.00/PCS ( free postage )
Code : C103 - Available



Code : C104 - Available




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget