Sunday, February 20, 2011

Valentine's Card

Hai...
This is order from my office mate, C.K Wong....Dia nak bagi kat isteri tersyg 14hb Feb hari tue....
Actually this is the 1st card yg sue buat dr quilling tenik ni....ok ker? 
Please comment...
tak sure nak buat card lagi ke tak coz takut tak cantik...
Tp kalau ada yg nak order insyallah sue akan buat yg terbaik utk anda.











10 comments:

  1. su, cantiknya. sgt kreatif gitew.

    ReplyDelete
  2. agreed! tp tu smua berkat usaha su kan?

    ReplyDelete
  3. Tq sis..design ni idea spontan je...;)

    ReplyDelete
  4. cantik la sis...wah..leh jadi idola zu la sis ni..hehehe..zu dah kering idea if ada customer zu minta kad jenis2 ada LOVE ni..

    ReplyDelete
  5. nak komen lagi la...lupa tadi...zu suka yg corak quilling yg sis guna masa kat quote dlm tu...

    ReplyDelete
  6. tq zuneta....awak punye cards lg cantik2...sue pun tak sangka cantik gak hasilnye coz ingat to simple....mmg kdg2 kering idea gak nak cari idea baru kan... ;)

    ReplyDelete
  7. the "love" in the heart is so adorable! ;)

    Thank you for visiting and your sweet comments on my blog :)

    Visit my blog again and my newest post! :D
    teddy bear princess: super late update

    LotsOfLoves
    teddy bear princess

    ReplyDelete
  8. sangat2 cantik... tapi kalau perkataan LOVE di tgh2 bentuk love tue kaler lain.. lebih menyerlah dah super duper lagi cnatiknya.. just pendapat!! hehehe..

    ReplyDelete
  9. TQ Sis....semua pendapat sue terima dengan hati terbuka....4 improvement... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget