Wednesday, September 14, 2011

Custome Made Bookmarks

Salam....hi, hari ni dah 17 Syawal....masih dalam mood raya. Sekarang dalam bulan syawal ni memang tak sempat nak buat project-project quilling yang terbengkalai sampai sekarang... Tapi sempatlah jugak nak siapkan satu custom made order dari Kak Umie coz next week dah last week dia kerja kat tempat keje sekarang, bulan depan dah nak start keje baru....All The best to Kak Umie...Ok, inilah bookmarks yang sempat sue siapkan, ada 20pcs, tp letak 8 pcs ni dulu yer....nak tengok yang lain tunggu sue update blog lagi nanti yer...












3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget