Saturday, August 13, 2011

Kad Hari Raya Dari Hsue Craft

Pemenang Kad Hari Raya Dari Hsue Craft 

Berakhir sudah contest ucapan Hari Raya paling kreative untuk memenangi kad hari raya yang sue buat khas untuk contest ni...so sekarang sue nak umumkan pemenangnya....tapi sebelum itu sue nak ucapkan ribuan terima kasih buat soly, joel, cik rose, azatie, syeeda cik domo n vanillagirl coz join contest ni....walau pun tak ramai yang join contest ni, sue tetap akan umumkan pememangnya.....
Ok...pemenangnya adalah :

KAD 1 - Joel Leslie
KAD 2 - Cik Domo
( Ucapan yang Joel n cik Domo buat sgt2 kreative n menarik, so dengan itu mereka layak untuk menerima kad Raya dr Hsue Craft )
Sebagai tanda penghargaan sue nak umumkan jugak ada hadiah saguhati dari Hsue Craft untuk soly, cik rose, azatie, syeeda n vanillagirl.  Suke tak???.........
 Kepada semua nama yang sue sebutkan diatas, sila emailkan kepada sue detail anda utk sue kirimkan hadiah2 tersebut.

Ini adalah hadiah saguhatinya...
Selamat Berpuasa 'N' Selamat Hari Raya Aidilfitri

6 comments:

  1. waahh...tahniah tuk pemenang !!
    eh kite pun dpt..teeheee..suke2 jugak

    ReplyDelete
  2. yeay!! kite dapat XD
    mekaceh sue =)

    ok suka2 XD

    ReplyDelete
  3. wah...tenkiu akak :)
    tahniah pemenang..
    nanti nak anta detail ^^

    ReplyDelete
  4. wahhhh dapat duit raya ! ehh, kad raya :3 ekekeke. sy dah hntr details ye ;) hrp2 dpt duit raya x lama lagi. opss. salah, kad rayaa :D ahaha.

    okay..selamat berpuasa semua!

    ReplyDelete
  5. slam kak..syeeda dah antar detail..xperasan nama syeeda ada..hii nasib akak tggalkan msg kat shoutbox..time kaseh

    ReplyDelete
  6. Sis belum hantar detail lagi...tak perasan jugak huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget