Tuesday, June 7, 2011

Salam dari ku....

As'salam....Hiiii...

Lama sungguh sue tak update blog ni....bukan ape sue tak berapa sihat, skrg baru rasa ok sikit and today is my 1st day kat office...alhamdullilah semua nya ok berkat doa org2 tersayang...insyallah sue akan upload tempahan terbaru yg sue buat baru2 ni...sempat lg tue, sakit2 pun sempat buat sikit...hehehee...bukan ape boring jugak bila dok umah ni....
2nd GA dari Hsue Craft tidak dilupakan, sue sedang terjah semua blog2 yg join GA sue kali ni....semuanye menarik and sue sendiri tak sabar nak umumkan pemenang...tarikh tutup 15hb ni tau....insyallah pada 16hb atau 17hb sue akan umumkan pemenagnye....
BEST OF LUCK UTK SEMUA YG JOIN 2ND GA HSUE CRAFT

4 comments:

  1. selamat kembali ke alam maya...hikhik ^__^

    ReplyDelete
  2. patutla diam je...tertunggu juga la hasil tangan sis...rinduuu....hehe...

    ReplyDelete
  3. ;) bukan ape, nak online kat ofis je tue yg lama tak update blog....tp buat quilling tetap diteruskan...heheheheee
    Zuneta pun mcm2 kad dah buat yer...mcm mana ngan sambung belajar, jadi ker?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget