Wednesday, May 4, 2011

Small Bookmark

As'salam....Hiiii...
More bookmarks...but this time just buat yg simple je, request dari Nini_D utk GA nye kali ni....bertuah siapa yg join GA Nini coz semua boleh dpt hadiah. Ape2 pun jangan lupe tunggu 2nd GA dari Hsue Craft pulak yer....







RM 1.50/pcs ( Not including postage )

4 comments:

  1. TQ....Wah, meriah GA nini yer...rugi tak join...kalau tak dpt hadiah jugak...

    ReplyDelete
  2. teman org Tlk Intan..
    teman suka betoi meng"order" barang dengan kamu...
    senang!!

    time kasih sbb selalu amik tempahan temaN..

    ReplyDelete
  3. Laaa...ingat kan org taiping....tq jugak coz rajin meng'order kat keme ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget