Sunday, May 8, 2011

PAPER CLIPS

 - PAPER CLIPS -

As'salam....sue dah siapkan lama paper clips ni, tapi asyik lupe je nak update dlm blog ni. Baru hari ni teringat, so inilah antara paper clips yg sue dah buat, order dari Kak Mila. Sue buat pun atas permintaan, kalau tak mmg tak terpikir nak buat paper clips ni...Kak mila kata kat sue, cuba...try... test... buat paper clips, so sue ape lagi cuba buat contoh dulu...lepas tue pass so dapatlah buat order ni...simple but nice n comei...hehehehe...


 





RM 1.00/pcs ( Not including postage )

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget