Thursday, April 7, 2011

HSUE CRAFT 2nd GIVEAWAY

Image from glowtxt.com text generator

As'salam semua....
Ok...just nak dapat tanye pendapat semua....kalau setuju nak Hsue Craft Buat Giveaway bulan depan sila tinggalkan comment kat sini yer. Nyatakan kenape Hsue Craft perlu buat 2nd GA.....mana tau kalau sue baik hati leh bg special gift utk yg bagi komen2 yg bernas....so please comment kat post ni yer. Comment2 anda amatlah dihargai....

8 comments:

  1. setuju...setuju sangat setuju....bleh tambah kenalan sekaligus bleh jana pendapatan bila ramai yg tau blog sue ni...mana tau dorang beli bulk order...waaa lumayan ya buk...

    ReplyDelete
  2. setuju sangat Hsue Craft buat 2nd GA sebab 1st GA dulu tak de rezeki yaya..hikhik..kali nie boleh cuba lagi..

    nanti 2nd GA buat la kena tag 3 4 orang..nanti blog nie makin dikenali ramai blogger..Insya Allah rezeki bertambah...

    ReplyDelete
  3. sememang saya setuju ! :)

    nak tau knapa saya setuju ?
    sebab ia bg manfaat kpd kedua-dua pihak .. bg manfaat kat awak n also kat org yg join ..

    manfaat kat awk, makin bnyk org akn berminat utk membeli crafts awk & also makin bnyklah followers n viewers blog awk yg comeyy ni :D

    kat org yg join giveaway ni, mereka dapat mencuba luck mereka sbb join GA ni kan bergantung kepada luck . tp sometimes juga bergantung ngan kretiviti .. kalau brgantung dngn kretiviti, mereka akn sdaya upaya nak cantikkan entry mereka tu .. sebab . saya yg x ak mng kann ? eheh .. pastu yg dulu join tu, mereka dpt 2nd chance lagi nak try kann ? *mcm sy ni..hehehe* :)

    so, saya sngttt setuju awk buat GA ni :) hehehe

    ReplyDelete
  4. Salam..stuju sangat2..aritu menang tempat ke-2. adiah tu Saya letak kt kubikel opis ...ada oang jeles...balik keja memang kena simpan ler...takut ilang...

    hehehe...

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Thanks semua...cukup je ada 10 org yg komen sue promise buat 2nd GA bulan depan kalau tak kene tunggu bulan july lah nampaknye...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget