Tuesday, May 29, 2012

I LOVE BAZAAR 26 MAY 2012

ALHAMDULILLAH.....ni booth kali ke 3 yang Sue dapat buat untuk tahun ni.....Insyallah Hari sabtu ni 2 Jun 2012 ni sue akan berada di Subang Parade...lepas ni tak tahu lah ada peluang untuk bukak booth lagi tak....
Oklah ini gambar2 yang Sue sempat ambil semasa bazaar hari tue.....

 Kali ni Sue ada assistant, adik ipar Sue....hihihiiii...Thanks Ina....

 Sue n Ina, tgh sibuk mengemas.....

 My 1st Customer.....

 Antara barang-barang craft yang di jual semasa booth tersebut ....

  Antara barang-barang craft yang di jual semasa booth tersebut ....

  Antara barang-barang craft yang di jual semasa booth tersebut ....

  Antara barang-barang craft yang di jual semasa booth tersebut ....

  Antara barang-barang craft yang di jual semasa booth tersebut ....

 My hubby n SIL

 My customers...diorg baru jer form 2 tau....

 My most sporting customer....

  My Customers ....

  My customers....
 
 My Customer.....keje kat Parkson, tapi sempat singgah kat booth Hsue Craft

 Hsue Craft FB follower, datang kat subang parade coz nak menjenguk Bazaar Hsue Craft.....Thanks


Actually banyak gambar customer yang Sue lupe ambil gambarnya...ada jugak yg malu2 nak tangkap gambar tue....kepada yang datang ke booth Hsue Craft hari tue, TERIMA KASIH dengan sokongan anda....Nanti datanglah ke booth sue lagi...kalau dapat booking lah...hihihiiiii Love u all....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget