Sunday, December 25, 2011

Door Signage

Hi....ini adalah door signage yang ditempah oleh rakan sekerja Sue untuk Christmas exchange gift jumaat yang lepas.....Tempahan dari Nazmi buat Ho.....disebabkan Ho peminat Liverpool so sue buat background nyer ada logo Liverpool....hope Ho suka lah yer....honestly mmg tak tau nak buat design ape bila melibatkan tempahan untuk lelaki....

 
 

 

Sebenarnya bayak lagi gambar2 temapahan yang tak sempat sue nak upload dalam blog ni...sibuk dengan keje sendiri dan sibuk menyiapkan tempahan-tempahan.....so mana yang sempat, sue akan cuba upload didalam blog ini.....Thanks coz viewing my blog...

Wednesday, December 21, 2011

Notebook

As'salam....rasa macam dah lama tak update blog Hsue Craft ni....so hari ni nak upload gambar notebook yang Sue buat untuk Bazaar yang lepas jugak....untuk next month bazaar ada 4 jenis notebook yang Sue akan buat.

Love theme

Colorful Notebook

Happy Bear Theme

Hope you all like it.....Enjoy viewing my blog...

Saturday, December 17, 2011

Little Attic Art's 1st GA.....

 
 This is my 2nd time join GA....hopefully i'm lucky this time  ;) ....To all who love to join GA, lets join this GA from Little Attic Art's 1st Giveaway...




 WHO CAN JOIN?
Anyone.
Blogger OR Facebooker.
Anywhere you are.

HOW TO JOIN?
Please click at the image above....

PRIZES
Little Attic Art's Product

DEADLINE
28th December 2011

3 Lucky Winners will be picked randomly.
Winners will be announced on 30th December 2011.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget