Wednesday, June 29, 2011

HANDMADE HAIR CLIPS

Hair Clips

Dah lama tak buat Hair Clips.....so ini adalah yang terbaru yang sue siapkan....kalau nak just email or sms sue yer...comei utk dipakai sikecil dihari raya atau clip di tudung....

So sweet ...........

 - SOLD -
 - SOLD -

 - SOLD -
 - SOLD -
 - SOLD -

Monday, June 27, 2011

TEMPAHAN KAD HARI RAYA

TEMPAHAN KAD RAYA

Hsue Craft kini  telah membuka tempahan Kad Raya.....
Jangan lepaskan peluang ini untuk mengirimkan kad kepada orang teristimewa dan tersayang.
Tempahan kad raya akan ditutup pada  
30 July 2011.



Wednesday, June 22, 2011

NEW PRODUCT - HANGING CARD

* Hanging Card *

Ini adalah product terbaru dari Hsue Craft....order dari adik Sumaiyah....







Sunday, June 19, 2011

HSUE CRAFT 2nd GIVEAWAY - The Winner Is............

Hsue Craft 2nd Giveaway

 Ok...inilah hadiah2 yang akan diterima oleh pemenang2 Hsue Craft 2nd GA....Hope kepada pemenang2 suka dengan hadiah yg diorg akan terima ni...and sorry coz lambat umumkan pemenang GA kali  ni...

 Inilah semua nama2 peserta yg join GA kali ni...75 org semuanye.
Ucapan Terima Kasih kepada semua yang telah menyertai 2nd GA Hsue Craft.

PEMENANG CABUTAN BERTUAH HSUE CRAFT 2ND GA ADALAH.......

 NO.1 - NUR SHAHIDA

 NO. 2 - SOLI SOLICIOUS

 NO. 3 - ANIM

 HADIAH MISTERI BG PESERTA KE 21 - FEIDA 
( hadiahnye adalah product yg paling feida suka kat dlm blog Hsue Craft )

5 special gift dari Hsue Craft -  
JURA_RAHIM, YAYA ZURA,JOEL, MARIAH_SMILE & CT_ROSMIERA 

Tahniah kepada semua pemenang...kepada 3 pemenang utama, sila emailkan detail anda kepada saya....hadiah bakal menyusul pada masa yang terdekat ini...TUNGGU.....  

ENJOY SHOPPING AND VIEWING MY BLOG....

Friday, June 17, 2011

Friendship Card

- Friendship Forever -

Especially for ur friend....mesti terharu kalau sesape dapat kad ni....atas permintaan adik sumaiyah theme color black & white...try to make it simple but nice....hope u like it, dear....





NOTE : Sorry coz sue tak dpt nak umumkan lg pemenang cabutan bertuah 2nd GA ni lg co z belum berkesempatan nak buat....busy sgt kat ofis ni...insyallah sue update post isnin ni....ok...

Wednesday, June 15, 2011

Qulling Stand

* Quilling Stand *



Quilling stand ni adalah order dari Nisa utk semua officemate nye masa practical kat company ni....baik hati sungguh cik Nisa ni....hope kengkwn ofis nye suka ngan quilling stand ni....theme color utk quilling stand ni adalah permintaan kengkwn nye....tp design nye sue reka sendiri jer....
Korang rasa ok tak???????


Pilihan color - Biru + Hijau
-----------------------------------------------------

Pilihan color - Biru + Hijau
-----------------------------------------------------
 

Pilihan color -Merah + Pink
-----------------------------------------------------
 

Pilihan color - Pink + Hitam
-----------------------------------------------------

Pilihan color - Pink + Hitam
-----------------------------------------------------
 

Pilihan color - Merah + Hitam
-----------------------------------------------------
 

Pilihan color - Oren + Hitam
-----------------------------------------------------

Pilihan color - Coklat + Vanila
-----------------------------------------------------

Monday, June 13, 2011

Photo Frame - Wood

PHOTO FRAME

ok...ni product terbaru yang dah sue siapkan utk bulan ni....design retro....sesuai utk lelaki kot coz tak nak bunga2kan...hehehee....
So...Enjoy Viewing My Blog....




















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget