Monday, February 20, 2012

Hsue Craft 4th Giveaway



 



It's  Back..............HSUE CRAFT GIVEAWAY

Ini adalah giveaway yang ke4 dari Hsue Craft, Sempena Hari Jadi Sue hari ini...seperti biasa, ada syarat2 untuk sertai GA ni.....amat mudah....ikut syarat2 dibawah ni secara automatik anda mempunyai peluang menjadi salah seorang yang akan menangi cabutan bertuah GA ini....

SYARAT2 UTK SERTAI GIVEAWAY INI ADALAH :-

1. Become follower blog ini...n...LIKE page FB Hsue Craft.


2. Post tentang " Hsue Craft 4th Giveaway" ni dlm blog anda.

3. Blogger : Masukkan link  http://hsue82.blogspot.com 
di dalam blog list anda.
atau
Facebook : Share blog ini di wall anda.

4. Tag sekurang2nya 3 orang.

5. Last sekali...Tinggalkan nama, email dan sertakan link entry yg anda telah hasilkan kat post ini diruangan Comment .


Tarikh Tutup : 15 Mac 2012 

Hadiah Pemenang bertuah  - 1 pcs Custom made Greeting Card
 ( boleh request theme color n design )

Hadiah Saguhati for 3 person - Bookmarks   




Saturday, February 18, 2012

Door Gift Container



.......................................................................


.......................................................................




.......................................................................


.......................................................................





Ini adalah sample container yang boleh anda order bersama marshmallow. Tema dan design boleh mengikut citarasa anda sendiri. Segala pertanyaan atau tempahan boleh dibuat dengan email kan ke lamborian_cute82@yahoo.com 
Sesuai untuk pelbagai majlis.

RM 2.00/Pcs
( with 5 - 7 pcs masrhmallow per container based on what kind of marshmallow that you choose)
Minimum order 50 Pcs

Friday, February 17, 2012

Sweet N Romance Marshmallow

Ini adalah product terbaru dari Hsue Craft.....Marshmallow, yang ni yang boleh dimakan yer, ditanggung halal dan sedap.....Jika ada sesiapa yang berminat bolehlah order....emailkan order anda ke lamborian_cute82@yahoo.com . Sila nyatakan jenis marshmallow dan kuantitiya...

Jika anda berminat untuk menempah sekali dengan Door Gift Box/ Cotainer (http://hsue82.blogspot.com/search/label/Door%20Gift%20Box  / http://hsue82.blogspot.com/2012/02/door-gift-container.html.....Sesuai untuk pelbagai majlis, seperti majlis perkahwinan, birthday party, Majlis cukur jambul, bertunang dan lain-lain lagi.....

 NOTE : FREE POSTAGE untuk pembelian 2kg keatas (marshmallow)
 Heart Marshamallow (HOT)
100gm = RM4.80
1kg = RM48.00(Postage RM 6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 22 pcs


 BBQ Marshamallow (HOT)
100gm = RM4.80
1kg = RM48.00(Postage RM 6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 20 pcs


 Rainbow Marshamallow (HOT)
100gm = RM 4.80
1kg = RM48.00(Postage RM 6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 30 pcs


 Chocolate Vanila Marshamallow
100gm = RM4.80
1kg = RM48.00(Postage RM 6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 45 pcs



 Flower Marshamallow
100gm = RM4.80
1kg = RM48.00(Postage RM6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 55 pcs


 Twist Marshamallow (HOT)
100gm = RM4.80
1kg = RM48.00(Postage RM 6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 32 pcs

Party Marshmallow

Ini adalah product terbaru dari Hsue Craft.....Marshmallow, yang ni yang boleh dimakan yer, ditanggung halal dan sedap.....Jika ada sesiapa yang berminat bolehlah order....emailkan order anda ke lamborian_cute82@yahoo.com . Sila nyatakan jenis marshmallow dan kuantitiya...

Jika anda berminat untuk menempah sekali dengan Door Gift Box/ Cotainer (http://hsue82.blogspot.com/search/label/Door%20Gift%20Box  / http://hsue82.blogspot.com/2012/02/door-gift-container.html.....Sesuai untuk pelbagai majlis, seperti majlis perkahwinan, birthday party, Majlis cukur jambul, bertunang dan lain-lain lagi.....

 NOTE : FREE POSTAGE untuk pembelian 2kg keatas (marshmallow)

  Burger Marshamallow
100gm = RM4.00
1kg = RM40.00 (Postage RM6.00)

Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 35 pcs
 

  Flower Marshamallow (HOT)
100gm = RM4.00
1kg = RM40.00 (Postage RM 6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 50 pcs
 

Gummy Apple Marshamallow
100gm = RM4.00
1kg = RM40.00(postage RM 6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 25 pcs


Gummy Grape Marshamallow
100gm = RM4.00
1kg = RM40.00(postage RM 6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 25 pcs

Gummy Orange Marshamallow
100gm = RM4.00
1kg = RM40.00(postage RM 6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 25 pcs



Ice Cream Marshamallow (HOT)
100gm = RM4.00
1kg = RM40.00(postage RM 6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 25 pcs





Twist Marshamallow (HOT)
100gm = RM4.00
1kg = RM40.00(postage RM6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 35 pcs



Heart Marshamallow (HOT)
100gm = RM4.50
1kg = RM45.00(Postage RM6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 22 pcs



Regular Pink White Marshamallow
100gm = RM4.00
1kg = RM40.00(Postage RM 6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 35 pcs



 Chocolate Filling Marshamallow (HOT)
100gm = RM4.00
1kg = RM40.00(Postage RM 6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 25 pcs



Gummy Mango Marshamallow
100gm = RM4.00
1kg = RM40.00(Postage RM 6.00)
Anggaran Kuantiti Didalam 100gm = 35 pcs
 

Thursday, February 16, 2012

FRAME

Ok...ini pun order dari Aisyah....same theme, purple n pink.....Dah selamat poskan semalam....insyallah hari ni akan sampai ke tangan Aisyah....Hope u like it...





Saturday, February 11, 2012

Door Signage

Ini adalah tempahan daripada Aisyah.....dah siap minggu lepas...tp asyik lupe nak pos kan....
huhuhuuuu.... Insyallah, isnin ni akan diposkan....harap aisyah sabar menunggu.....Hope aisyah suka ngan hasilnya...Pink Purple pilihan temanya, ditambah kan seri dengan kehadiran dua ladybug yg comei.....





Tuesday, February 7, 2012

I Love Bazaar



As'salam......setelah sekian lama tak upload and update blog, hari ini Sue merajinkan diri untuk update aktiviti terbaru Hsue Craft.....Pada 28 & 29 Jan yang lepas Hsue Craft berada di Subang Parade.....sempat lah capture beberapa gambar untuk di kongsi bersama......

 1st day kat bazaar....tgh set up barang2 yang hendak dijual.....

Antara frame yang dijual....


Hanya 4pcs Card Valentine Days yang sempat dibuat untuk bazaar kali ni...


Door Signage dan Stick Bookmarks..
 
 Big n Small Board Bookmarks...

 New item, Fridge Magnet......sempat buat 8 pcs jer n keychain...
 
 Notebooks....

  
My customers....she buy a card...
 My 1st customers....she buy two doorsignage, bookmarks n Deco Frame yang tak sempat diambil gambarnya) huhuhuuu.......

 My customers....tgh buat cabutan bertuah....for all my customer yang purchase more than RM10.....

 My customers....she buy a card...

 My customers....Kak Masya yang datang Jauh dari Manjung untuk berjumpa n shopping di Hsue Craft bazaar.....

 My customers....

 My customers....They buy a card and a frame for their parent anniversary.....so sweet...

 2nd day...coz card byk yang dah habis, sempat buat beberapa card untuk hari kedua....
 My customers....she buy a Notebooks n Door Signage...

 My customers and also my best friend ngan Hubby nya...thanks for coming...

 My Lovely hubby, yang bersusah payah membantu sepanjang Booth dibuka...
Tgh serius buat keje tue.... :)

 My Hubby EN Hafiz Jamaludin......

Sue 'n' Hafiz

Insyallah kalau ada rezeki lagi, Sue akan buka booth lagi di Subang Parade....Thank you buat semua yang sudi datang dan membeli brg2 Hsue Craft....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget