Saturday, January 14, 2012

Big Frame

Yeay...akhirnya siap jugak 2 frame yg telah diusahakan dlm seminggu yang lepas....yang ni buat lain sikit dr frame2 sblm ni...saiznya pun besar...frame utk gambar saiz 11R n 10R....ini juga adalah stock utk bazaar hujung bulan ini....sblm ni ramai customer yang tanye, nape tak ada frame yang besar...ok...so sue siapkanlah 2 frame ini....hope ada yang berkenan untuk membelinya nanti....









Tuesday, January 10, 2012

Notebook


Kali ini Sue upload lagi beberapa notebook yang baru sahaja sue siapkan.....
Enjoy viewing my blog... :)







Friday, January 6, 2012

Notebook

Ini adalah notebook yang baru je siapkan utk bazaar yg akan sue buka pada 28 & 29 Jan ni.....ada beberapa buah jer, ini adalah salah satu darinya.....ni je yang sempat dibuat, byk lg nak siapkan stock utk bazaar kali ni.....Dtanglah kr booth Hsue Craft kat Subang Parade nanti yer.....jumpa disana............





Sunday, January 1, 2012

My New project...

FRAME.....wah, akhirnya siap jugak frame yang ditempah oleh adik Sue sendiri...disebabkan dia n suami gilakan orange color so buatkan lah dia Orange theme utk ordernya....project ni lambat disiapkan disebabkan mencari frame yg sesuai...







Adik sue juga ada buat tempahan untuk door signage...letak nama dia n suami lagi....nak letak kat pintu bilik katanya....


So glad coz she like the frame n door signage that i had made for her.....

Bookmarks


As'salam....hari sue nak upload gambar tempahan bookmarks dari Awin....15 pcs semuanya, dgn 5 design yang di request oleh Awin....Alhamdullilah dah seliamat sampai ke tangan Awin minggu lepas....Nak tgk bookmarks tue....ok inilah dia.....














LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget