Thursday, September 29, 2011

Gift Book

Special made for my lovely friend Maggie Liow yang telah melansungkan perkahwinan pada 10hb September yang lepas....Hari ni baru sahaja berlepas ke Paris untuk 2 minggu "Honeymoon" ...wow...best pegi Europe trip...Disebabkan sue tak pernah ada member Chinese yang kawin lagi so tak tau nak bagi ape kat dia, so sue decide utk buatkan sesuatu yang boleh dia ingat sampai bila2....Best sangat coz dia suka sangat ngan present tue...heheheheheee....She said " A small gift but very meaningfull " Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat to both of you...




 



Sorry coz gambar agak tak cantik coz guna camera handphone... :)
Ok, Enjoy viewing my blog....

Tuesday, September 27, 2011

Card - Congratulation

Ini kad yang baru siapkan baru-baru ni. Kad ni adalah custom made card yang ditempah oleh Sis Saadiah. Dia nak berikan kepada kawan baikya yang baru je melahirkan anak baru-baru ni....baby Nur Adriana Arissa...

Comeinye...



A happy moment in their life....congratulation


Sunday, September 25, 2011

Door Signage - As'salammualaikum

Sue nak tunjukkan hasil kerja sue yang terbaru, kepada yang berminat bolehlah meng 'order'nya.... :) Door Signage ini adalah project terbaru yang sue hasilkan selepas keychain....Hope you like it, this is just my 1st trial.....





Happy Viewing my blog.....


Friday, September 23, 2011

New Product - KEYCHAIN

This is my new product, PAPER QUILLING KEYCHAIN. Akhirnya project yang tertangguh masa bulan puasa hari tue dapat jugak sue buat....masa tue terpikir keychain yg mcm mana nak buat dari teknik quilling ni, akhirnya inilah hasilnya, tapi baru sempat buat 10pcs je....Oklah tue utk 1st trial....










Harga RM 3.50/pcs
( open for order and will come out with other quilling design)

Tuesday, September 20, 2011

Custome Made Bookmarks

More bookmarks from Hsue Craft....Ok ni adalah balance bookmarks yang belum sue upload last week. Design adalah dari idea sue sendiri coz Kak Umie tak kisah sue nak buat design ape, just wording yang diletakkan dekat bookmarks tue Kak Umie yang request. 

















Wednesday, September 14, 2011

Custome Made Bookmarks

Salam....hi, hari ni dah 17 Syawal....masih dalam mood raya. Sekarang dalam bulan syawal ni memang tak sempat nak buat project-project quilling yang terbengkalai sampai sekarang... Tapi sempatlah jugak nak siapkan satu custom made order dari Kak Umie coz next week dah last week dia kerja kat tempat keje sekarang, bulan depan dah nak start keje baru....All The best to Kak Umie...Ok, inilah bookmarks yang sempat sue siapkan, ada 20pcs, tp letak 8 pcs ni dulu yer....nak tengok yang lain tunggu sue update blog lagi nanti yer...












Thursday, September 8, 2011

PHOTO FRAME

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN
Wah....meriah hari raya tahun ni....pi beraya jumpa sanak saudara, dapat mkn macam-macam juadah dan sambil tue bercuti di Penang....Raya Pertama je sampai 11 rumah Sue pergi beraya...huhuhuuuuu
Ok, actually post kali ni adalah frame yang ditempah oleh sepupu sue sendiri....cadangnye nak bagi masa raya hari tue, tp coz sue sibuk beraya dari pagi sampai ke malam so tak dapat lah jumpa coz dia datang masa sue takde kat rumah....inilah frame yang ditempah oleh kak Intan...hope dia suka..... :)




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget