Thursday, August 25, 2011

BIRTHDAY CARDS

BIRTHDAY CARD

Ini adalah kad yang terakhir sue sempat siapkan dibulan ramadhan ni.....rehat untuk menyambut raya. kad2 ini tempahan drp Oshin n Adik Sue.....

Red + Black Theme




Purple + Black Theme 




Purple  Theme
Purple Theme



Tuesday, August 23, 2011

BIRTHDAY CARD

BIRTHDAY CARD

Kad hari jadi khas buat suami tersayang tempahan dari Ida.....
This sweet couple ni just married for a few month....besday yang disambut buat pertama kali setelah bergelar suami isteri....
Tak perlukan hadiah yang mahal-mahal, kad juga boleh memberikan seribu makna n kenangan utk dikenang selamanya....

A simple kad dr Hsue Craft







Monday, August 15, 2011

Kad Raya

Kad Raya

More kad raya from Hsue Craft....ok, ini adalah tempahan dari Zalita buat keluarga n kwn2 tersayang....semoga cik zaza suka dgn kad2 ni....inilah kad2 nya, ada 4 keping semuanya.....



 ********************************


 *********************************


 ********************************





Saturday, August 13, 2011

Birthday Card

Birthday Card

Tempahan kad khas dari Safida buat org tersayang yang bakal menyambut birthday nya 25 sept ni.....
Semoga hubungan kalian akan kekal sehingga ke akhir hayat....bila nak naik pelamin ni, jgn lupe jemput sue...huhuhuhuhu...






Kad Hari Raya Dari Hsue Craft

Pemenang Kad Hari Raya Dari Hsue Craft 

Berakhir sudah contest ucapan Hari Raya paling kreative untuk memenangi kad hari raya yang sue buat khas untuk contest ni...so sekarang sue nak umumkan pemenangnya....tapi sebelum itu sue nak ucapkan ribuan terima kasih buat soly, joel, cik rose, azatie, syeeda cik domo n vanillagirl coz join contest ni....walau pun tak ramai yang join contest ni, sue tetap akan umumkan pememangnya.....
Ok...pemenangnya adalah :

KAD 1 - Joel Leslie
KAD 2 - Cik Domo
( Ucapan yang Joel n cik Domo buat sgt2 kreative n menarik, so dengan itu mereka layak untuk menerima kad Raya dr Hsue Craft )
Sebagai tanda penghargaan sue nak umumkan jugak ada hadiah saguhati dari Hsue Craft untuk soly, cik rose, azatie, syeeda n vanillagirl.  Suke tak???.........
 Kepada semua nama yang sue sebutkan diatas, sila emailkan kepada sue detail anda utk sue kirimkan hadiah2 tersebut.

Ini adalah hadiah saguhatinya...
Selamat Berpuasa 'N' Selamat Hari Raya Aidilfitri

Friday, August 12, 2011

Special Love Card

Love Card

Ini tempahan dari Marlina buat tunang tersayang yang baru je pergi menunaikan umrah baru2 ni...
Semoga dia selamat pergi n selamat pulang....






Kalau anda perasan, kad ni sama dgn design kad valentine days yang sue pernah buat...cuma kad kali ini sue ubah sedikit megikut permintaan Marlina....

Thursday, August 11, 2011

Birthday Cards

Birthday Card

Tempahan kad daripada Isdianty utk kawan2 nya.....

Yang ini utk kawan baik nya, lelaki tau....tema nya white n blue





Yang ini pula untuk kawan baiknya, Eyna....tema nya pink n white








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget