Sunday, July 31, 2011

FOR SALE

KAD RAYA ( FOR SALE )

KAD 1
( RM 6.00 ) - SOLD




KAD2
( RM 5.00 )


KAD 3
( RM 5.00 )






Thursday, July 28, 2011

Photo Frame

Photo Frame

Order dari Aima, khas utk kawanya yang bakal naik pelamin hujung minggu ini....
2 frame dua tema  warna yg berbeza....request by Aima...



 Pink & Green Theme



Black & Green Theme

Tuesday, July 26, 2011

Thursday, July 21, 2011

Kad Hari Raya Dari Hsue Craft

As'salm....Hi....
Hari ni Anniversary sue yg ke4....i'm so hepi and terpikir nak buat something untuk meraikan hari ni.....so tetiba terpikir nak buat entry ni....ok baca baik2 entry ini ok.......

Sue nak inform kat sini, semperna Aidilfitri kali ini sue nak kirimkan kad raya buat 1 or 2 lucky person yang membuat ucapan  paling kreative. Cuma buat ucapan selamat berpuasa n selamat hari raya yang paling kreative sambil menyatakan sedikit tentang Hsue Craft kat dalam entry yang dibuat di blog masing-masing. 
Lepas tue just link entry yang anda buat tue kat entry ni dan sertakan email anda sekali yer. 

Tarikh Tutup : 12 / 08 / 2011
( terbuka buat semua blogger )

Just a simple step to get a Kad Raya Hsue Craft ....

KAD 1



KAD 2 




Sunday, July 17, 2011

Frame

As'salam....& Hi...

New frame for birthday gift to a friend....
with a purple theme.... 





Friday, July 15, 2011

Qulling Stand & Card

Hai  & As'salm...


Hi Semua....lamanye sue tak update blog ni...busy buat tempahan frame skrg ni...yang tue insyallah minggu depan sue akan upload gambar2nye...kebanyakan semua yang sue buat n upload gambar kat blog semua nye sue buat bila ada tempahan je....kalau tak de lamalah blog tak di update...huhuhuhuuuu...
Ok, this quilling stand adalah dr seorg rakan untuk BFF nye...
Ok..enjoy viewing my blog ...Love u all, Thanks






 Yang ini pulak, sue buat utk kwn sue...besday dia 7/7/2011 yang lepas....tp belum dpt jumpa n bagi kat dia....ape2 pun Hepi Besday to U my friend....






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget