Friday, May 20, 2011

BIRTHDAY CARD

- Happy Birthday -

A birthday card for someone special....

 with a cake full with candle....

 with lots of love....

 With two cute birds falling in love....

RM 6.90 ( Not including postage )

Wednesday, May 18, 2011

Quilling Stand

" Anniversary Quilling Stand "

Ni pun order dari Pn Suhaila utk anniversary nye yg ke3....Special sikit coz dia mintak tulis kat situ list gift yg dah diberikan nye buat suami tersayang....so sweet...each year ada je something to remember for their anniversary. Ape pun semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat, buat Suhaila n Faizi...



 


 
RM 10.00 ( Not including postage )

Tuesday, May 17, 2011

Teacher's Day

* Teacher Day Card & Bookmarks *

As'salam....Hiiii....Guest what for new update?????
Heheheheeee still dalam mood Teacher's Day....sue update order baru2 ni utk hari guru...
Di kesempatan ni sue nak ucapkan Selamat Hari Guru buat semua yg bergelar guru...U r the best...





 
RM 6.90 ( Not including postage )
 



RM 2.50 ( Not including postage )

Tuesday, May 10, 2011

BIRTHDAY CARDS

- Happy Birthday Card -

Kad baru lagi...order kali ini adalah dari seorg ibu kepada anak2nye...atas permintaan, sue letakkan gambar anak2 kesygn Pn Suhaila (kebetulan nama sama ngan sue, hehehehe...ni sepupu husband sue). Comei anak2 nye, yg 1st tue baru masuk 2thn and yg baby boy tue baru je lahir 26hb April lepas....Tahniah buat Pn Suhaila....Sue je lum ada rezeki lagi walaupun dah nak masuk 4thn berumah tangga.....Doakkan sue cepat2 dapat baby yer...
Enjoy viewing my blog




RM 10.00 ( Not including postage )


Monday, May 9, 2011

Quilling Stand

- Hepi Besday Quilling Stand -

Yang ni khas dibuat khas utk besday adik tersayang Pn Hani, dia nak buat surprise present utk adiknya. Siap suruh sue tolong poskan terus kat adik dia di Kedah. Sue harap adik Pn Hani suka ngan besday present nye. Wording yang dibuat diberikan org Pn Hani sendiri dan design n color sue yang pilih coz dia cakap tak kisah nak buat macam mana pun, so terhasillah quilling stand ni.



 


RM 10.00 ( Not including postage )

 

HSUE CRAFT 2nd GIVEAWAY

Image from glowtxt.com text generator
create your own banner at mybannermaker.com! 

HAI.....Sue nak buat 2nd GA lah....sape nak join???
Tetiba je rasa nak buat GA, memang bercadang nak buat GA bulan 7, tapi coz JURA_RAHIM, YAYA ZURA,JOEL, MARIAH_SMILE & CT_ROSMIERA mintak utk buat GA utk masa terdekat ini, akhirnya sue jadilah teruskan buat GA awal dari tarikh yg dirancang...so kepada seseiapa yg nak join, syarat2 nye mudah jer...kepada nama2 yg sue sebut kat atas tue nanti email sue yer lamborian_cute82@yahoo.com, nak bagi cenderahati ( just a small gift from Hsue Craft ;p ) coz sudi bg komen yang bernas pada post 2nd GA yang lepas....

SYARAT-SYARAT UTK JOIN :-

1. Become follower blog ini...( Kalau yg mmg dah jd follower Hsue Craft TQ so much )

2. Post tentang " 2nd Giveaway" ni dlm blog korang dan amat digalakkan utk memasukkan banner diatas ke dlm post yg dibuat.

3. Masukkan link  http://hsue82.blogspot.com di dalam blog list korang @ Post pun leh jugak 

4. Tag sekurang2nya 2 orang.

5. Last sekali...just bgtau sue , ape product yang korg suka kat dalam blog Hsue Craft ( contoh boomarks, card or ape2 je lah,tp pilih salah satu je yer ). Tinggalkan email & nama serta link entry yg anda telah hasilkan kat post ini diruangan Comment.

Tarikh Tutup : 15 June 2011 
( Cabutan bertuah - utk 3 Org )
( Hadiah misteri buat penyertaan yg ke 21 )


Ok...mesti semua nak tau ape hadia utk GA kali ini kan....insyallah dlm masa terdekat ini sue akan update ttg GA ni lg. Bukan ape tetibe je decided nak buat GA ni so tak sempat nak tunjukkan ape hadiah yg bakal diterima pemenang.


Sunday, May 8, 2011

PAPER CLIPS

 - PAPER CLIPS -

As'salam....sue dah siapkan lama paper clips ni, tapi asyik lupe je nak update dlm blog ni. Baru hari ni teringat, so inilah antara paper clips yg sue dah buat, order dari Kak Mila. Sue buat pun atas permintaan, kalau tak mmg tak terpikir nak buat paper clips ni...Kak mila kata kat sue, cuba...try... test... buat paper clips, so sue ape lagi cuba buat contoh dulu...lepas tue pass so dapatlah buat order ni...simple but nice n comei...hehehehe...


 





RM 1.00/pcs ( Not including postage )

Thursday, May 5, 2011

SELAMAT HARI IBU

As'salam....
Hari ni sue nak tunjukkan kad Hari Ibu.....tempahan dari Putri Kawan baik sue masa kerja kat MPH Bookstores dulu....Sebelum tue mari kite sedekahkan Al-Fatihah buat ayah putri yang baru sahaja meninggal dunia pagi semalam. Sue sempat pegi ke rumah putri semalam untuk menjenguk keluarganya, kebetulan berasa di Shah Alam....Niatnye nak sambut Hari Ibu bersama ayah n ibunye hujung minggu ini....tapi sudah suratan tuhan, ayahnya pergi dulu....Semoga putri tabah dan redha pemergian insan tersyg dan jangan lupa yang putri masih ada ibu yang sangat menyayangi putri....Hope kad ini dapat menceriakan sedikit kesedihan ibu putri dan putri sendiri....ok, sue minta bg sesiapa yg membaca blog sue  ini sama2 sedekahkan Al-fatihah kepada arwah....Terima Kasih....
AL-FATIHAH







RM 10.00 ( Not including postage )

Wednesday, May 4, 2011

Small Bookmark

As'salam....Hiiii...
More bookmarks...but this time just buat yg simple je, request dari Nini_D utk GA nye kali ni....bertuah siapa yg join GA Nini coz semua boleh dpt hadiah. Ape2 pun jangan lupe tunggu 2nd GA dari Hsue Craft pulak yer....







RM 1.50/pcs ( Not including postage )

Tuesday, May 3, 2011

Photo Frame

Photo Frame

Hari ni sue rajin plak, so nak meng'update' blog lagi...Heheheee.
Yang ni plak order dari Kak Zainab, dia nak hadiah kan utk GA yang dianjurkan kat blog nye. Gambar2 yg sue letak dalam frame tue just suka2 nak bgtau yg gambar 4R sahaja muat kat dlm tue....tu gambar kenangan pi Australia 2009 yg lepas. Mula2 tercari2 gak idea cam ner nak buat....tp alhamdulillah dpt gak idea...so inilah hasil2 nye... 
Enjoy Viewing My Blog ok....



RM 18.00 ( Not including postage )


RM 18.00 ( Not including postage )
 

RM 15.00 ( Not including postage )
 

RM 15.00 ( Not including postage )

RM 15.00 ( Not including postage )

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget