Tuesday, April 26, 2011

SELAMAT HARI GURU

" Selamat Hari Guru "

As'salam....Hi...
Hari ni sue nak tunjukkan kat anda kad Hari Guru lagi.....yang ni actually buat same batch ngan kad2 yang ada kat post yg sebelum tue...just upload sikit2 coz nanti tak lah anda boring ngan post2 yang sue buat. Ape pun, thank for all your support to Hsue Craft...and thank coz selalu viewing my blog...




----------------------------------------------------------------------




----------------------------------------------------------------------





Kepada sesiapa yg berminat untuk membuat tempahan kad Hari Ibu bolehlah email kat sue....
Tempahan masih dibuka.

Sunday, April 24, 2011

Teacher's Day Card

As'salam...
Just finished  made a few Teacher's Cards....just a simple cards for someone special....








-------------------------------------------------------------------






-------------------------------------------------------------------





Thursday, April 21, 2011

Just For You Card

As'salam.....Hi....

Ini adalah kad yang sue siapkan baru-baru ini....tgh buat kad utk Teacher's Day coz tak lama lagi nak sambut Hari Guru kan....so apa kata hadiahkan kad dari Hsue Craft utk guru-guru anda sebagai penghargaan kite kat guru atau bekas guru2 kite....mesti diorg suka....kalau berminat boleh buat tempahan, just email sue ok...

Especially For You




Small Bookmark

Hi.....
Finally sue dpt upload balance small bookmarks yang tak dapat di upload minggu lepas...
Enjoy viewing my blog...












Thursday, April 7, 2011

HSUE CRAFT 2nd GIVEAWAY

Image from glowtxt.com text generator

As'salam semua....
Ok...just nak dapat tanye pendapat semua....kalau setuju nak Hsue Craft Buat Giveaway bulan depan sila tinggalkan comment kat sini yer. Nyatakan kenape Hsue Craft perlu buat 2nd GA.....mana tau kalau sue baik hati leh bg special gift utk yg bagi komen2 yg bernas....so please comment kat post ni yer. Comment2 anda amatlah dihargai....

Salam Dari Ku

As'salam.....
ntah kenape dah try banyak kali upload gambar bookmarks yang selebihnye tue tak dapat dibuat since hari rabu lagi....blog ni ada problem plak nak upload gambar....so terpaksalah cuba minggu depan plak...hopefully minggu depan boleh upload gambar2 tue lah....nantikanlah yer....kalau sesape yg tau cam ner nak settle problem ni bgtau sue ok...TQ
Keep on viewing my blog n enjoy it....

Monday, April 4, 2011

Small Bookmark - NEW

For today....Balloon Bookmarks...




Price - RM 2.00/Pcs

Small Bookmark - NEW

As'salam

Hi....i'm coming with a new small bookmarks this week....
All this bookmarks is order from Kak Mila - 50pcs...
Still not upload all of the picture, maybe i will update it within this week
so....Enjoy viewing my blog.... ;)

Price - RM 2.00/pcs

LOVING BIRDS




HEARTS PRESENT



COLORFUL BUBBLE
( GOOD LUCK )



( ALL THE BEST )





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget