Monday, March 28, 2011

ICE CREAM STICKS BOOKMARKS

As'salam....
Ok....still making new bookmarks from ice cream sticks but with a new pattern.
So fun making this bookmarks coz its very colorfull and cute...
Enjoy viewing my blog...


BUTTERFLY






CUTE FLOWER




TRIO COLOR LOLIPOP



COLORFUL SUNFLOWER



Wednesday, March 23, 2011

LOLIPOP BOOKMARKS

AS'SALAM.....HAI SEMUA....

Hsue Craft nak tunjukkan new bookmarks pada semua.....
Kalau ada yg berkenan bolehlah buat tempahan....
Semuanye comei-comei belaka....budak2 n org dewasa pun suka....




Sun Flower



Sweet Flower




Colorfull Lolipop








Sunday, March 20, 2011

SORRY CARD

Sorry Card dari Hsue Craft
As'salam....ni order terbaru yg saya buat minggu lepas. 
Buat design yang simple je atas permintaan customer. 
Kalau sesape nak order ape2 tema pun boleh lah email kat saya yer....Tq.
Enjoy viewing my blog....











Thursday, March 17, 2011

Normal Size Bookmark

NEW BOOKMARKS FOR THIS WEEK

RM 4.00/pcs ( free postage )
Code : C105 - Available




Code : C106 - Available





Wednesday, March 2, 2011

Handmade Wedding Guestbook

As'salam....hai semua....
Guestbook ni adalah order dari rehana semperna perkahwinanya hujung minggu ni. Semalam tido lewat coz nak siapkan guestbook ni.....dari pukul 8.00 p.m smp ke pukul 12.30a.m saya bertungkus- lumus utk siapkanye...akhirnya dah siap dan inilah hasilnya....suka sgt bila 1st trial nak buat guestbook menjadi. Semuanya bermula bila rehana tanya,  
" Akak boleh ke buatkan guestbook utk wedding saya?
Dlm kepala masa tue,  
"Mmmmm, leh ker......Ahhh...try je lah dulu, mana tau cantik plak nanti."
Tapi mmg susah nak cari idea cam ne nak buat, dari segi bahan2 & design. Alhamdullilah, akhirnya siap jugak dengan jaya nye...hehehee (cewah), Saya harap rehana suka yer.









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget